NL Label laminaat in uw regio Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Berg en Berg Amsterdam is de NL Label laminaat specialist

Berg en Berg Amsterdam is de laminaat specialist in de regio in uw regio Amsterdam, Amstelveen en Diemen . Met laminaat haal je een onderhoudsvriendelijke vloer in huis die ook nog eens hygiënisch en anti-allergisch is. Daarnaast is laminaat eenvoudig zelf te leggen en kun je het meeverhuizen naar een nieuwe woning. In onze winkel helpen wij jou graag met het maken van de juiste keuze. Bij ons vind je niet alleen een uitgebreide collectie, maar ook altijd de beste service en krijg je 20 tot 30 jaar garantie op een laminaatvloer bij normaal woongebruik.

Maak direct een afspraak Gratis interieuradvies

Van standaard tot XXL-planken

Ontdek de collecties van NL Label laminaat, verkrijgbaar vanaf € 17,95

NL Label laminaat is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, afmetingen en dessins in uw regio Amsterdam, Amstelveen en Diemen . Deze levert Berg en Berg Amsterdam allemaal. Hieronder zie je de mogelijkheden.

  • 10 collecties

    Het assortiment NL Label laminaat bestaat uit maar liefst 10 collecties met in totaal 44 laminaatstalen. In onze winkel adviseren wij je graag over de mogelijkheden.
  • XXL laminaat

    In onze collectie vind je 3 kwaliteiten XXL-laminaat met planken van ruim 2 meter lang en 24 cm breed. Voorzien van een supersterk MegaLoc of Best Loc Extreme clicksysteem.

Onze NL Label laminaat adviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.