blogs
1 maart, 2021

Waarom wij fan zijn van Luxaflex®

Waarom wij fan zijn van Luxaflex®


Als jouw binnenhuisadviseur vertellen we graag meer over de merken waar wij fan van zijn. En Luxaflex® is er daar absoluut één van! De zonwering is niet alleen ontworpen volgens de laatste woontrends, maar heeft ook oog voor functionaliteit én duurzaamheid. En met de slimme, innovatieve Smart Home oplossingen bedien je jouw zonwering snel en gemakkelijk. Voor iedere stijl, raam en situatie is er een eigen oplossing. Lees in deze blog meer over de raamoplossingen van Luxaflex®.

 

Thuis komen met Luxaflex®

Na een lange werkdag of alleen een rondje met de hond door de regen: het gevoel van thuiskomen is heerlijk! Luxaflex® weet als geen ander hoe belangrijk het is om je thuis te voelen. Vooral nu we er zo veel tijd doorbrengen. Een huis waarin je je veilig voelt en privacy ervaart, en waar je overdag het licht kan binnenlaten.

Onderzoek: meer waardering voor thuis blijven

Voor iedereen heeft thuis zijn een andere betekenis. Luxaflex® deed daarom onderzoek* naar de manier waarop we onze vrije tijd in Nederland besteden. Ondanks dat we sinds 2020 verplicht meer thuisblijven, vinden meer dan driekwart (78%) van de Nederlanders het nog steeds heerlijk om thuis te komen. Sterker nog, uit het onderzoek blijkt dat een derde (32%) het thuis zijn door de lockdown zelfs meer is gaan waarderen. Ook voelt de ruime meerderheid (85%) zich ondanks het vele thuiswerken helemaal ontspannen thuis. En of je nu graag thuis voor de buis zit, zoals 71% van de ondervraagden in het onderzoek aangeeft, het liefste in de keuken staat of veel tijd in je thuiskantoor doorbrengt: een goede filtering van het licht is allesbepalend vinden wij.

*Lees hier meer over het onderzoek en persoonlijke verhalen van vijf Nederlanders.

Praktisch én slimme raamoplossingen

Thuiskomen doe je in een huis dat geheel is aangepast op jouw woonwensen. Daarom vinden wij het zo fijn dat Luxaflex® meedenkt met jou als gebruiker. De raamoplossingen zijn dan ook ontworpen voor ieders gemak. En dat gaat verder dan een mooi ontwerp. Met iedere variabele is rekening gehouden: een goede lichtregulering, het isoleren van kamers tegen hitte en kou en energiebesparing. De raamdecoratie beschermt je meubels tegen schadelijke uv-stralen en absorberen zelfs geluid. Ook over de bedieningsmogelijkheden en montage van de op maat gemaakte producten is nagedacht. Zo zijn er verschillende oplossingen voor draai-kiepramen, is de bediening veilig voor jonge kinderen en monteer je zonder te boren het zelfklevende ophangsysteem TruFit™.

Het ultieme gemak: PowerView® Automation

Je raambekleding automatisch openen en sluiten? Het kan met PowerView Automation®. Ervaar ook het gemak van deze automatische bediening, waarmee je met één druk op de knop je zonwering regelt. Doe dat op de manier waarop jij wil: via je smartphone, een afstandsbediening of Smart Home speaker.

Ieder product heeft zo zijn praktische eigenschappen. Welke geschikt is voor jouw woonwensen en huis, bespreken we graag met je. Bekijk alvast de verschillende collecties op onze site, lees het inspiratiemagazine en vraag ons om uitgebreid advies. Dan zorgen onze opgeleide stylisten ervoor dat je de juiste keuze maakt voor je ramen.

Het zijn de Luxaflex® Adviesweken

Als belangrijke partner van Luxaflex® zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn wij opgeleid om de ideale zonwering voor jouw thuisgevoel te adviseren. Onze adviseurs nemen graag de tijd om je het volledige productenaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien, aanraken en voelen. En je kunt er de unieke bedieningsmethoden zelf uitproberen.

Tijdens de Luxaflex® Adviesweken vertellen we je graag meer over de raamoplossingen van Luxaflex®. Lees het inspiratiemagazine, bekijk de collecties op onze website, profiteer van de acties en vraag een persoonlijk advies van één van onze binnenhuisadviseurs. We komen graag met advies en stalen bij je thuis, adviseren je op afspraak in de winkel, per mail of telefonisch. De Adviesweken duren nog tot en met 31 maart 2021.