Het is herfst:maak het gezelligmet gordijnen!

Het is zover: herfst! Na een heerlijke zomer is het tijd om het binnen gezellig te maken. Met gordijnen bijvoorbeeld, want dat zijn echte sfeermakers voor je interieur. Wat ons betreft is een interieur niet helemaal af zonder gordijnen. Gordijnen geven je, als het donker wordt een extra stukje privacy en een fijn gevoel van geborgenheid. Bovendien vormen ze ook een optimale warmte-isolatie. In dit blog inspireren we je graag met de mooiste gordijnen uit onze collectie.

Gordijnen met een print

Wil je een echte blikvanger in de ruimte? Dan is een print heel geschikt. Je kunt kiezen voor een subtiel motief of juist een groot gebaar. Van cirkels tot abstracte lijnen en met onverwachte details: de keuze is enorm als het gaat om gordijnen met print bij Berg en Berg Amsterdam. Door kleuren te kiezen die in je gehele interieur terugkomen houd je het geheel rustig en stijlvol.

Gordijnen in uni-kleuren

Met een gordijn in een uni-kleur breng je eenvoudig een mooi kleuraccent aan in je interieur. Welke kleur je ook kiest, uni is geen synoniem voor saai. Bij Berg en Berg Amsterdam vind je de mooiste uni-stoffen in verschillende materialen. Want met alleen de kleur ben je er nog niet. Ga je voor een linnen look of juist een warme velvetstof? Voor iedere stijl, van klassiek tot romantisch en van stoer tot neutraal vind je een mooie uni-gordijnstof in onze collectie. Wil je iets meer pit, maar is een gordijn met een print net wat te druk? Overweeg dan eens om twee verschillende gordijnstoffen met elkaar te combineren. Speel met kleuren en structuren om er een stijlvol geheel van te maken.

In-between gordijnen

Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van transparantie. Een in-between, de naam zegt het al, zit tussen transparant en verduisterend in. In-betweens zijn, net als verduisterende en licht doorlatende overgordijnen verkrijgbaar in uni-stoffen en stoffen met een print. Bijzonder zijn de ausbrenners: gordijnen met transparante dessins.

Wil je de verschillende gordijnstoffen in het echt zien en voelen? Je bent van harte welkom bij ons in de winkel. Hier kun je ook de verschillende confectiemethoden zien. We adviseren je graag welk gordijn het best past bij jouw woonwensen en -smaak. Tot snel!


ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.