Laat je inspireren bij Berg en Berg Amsterdam.

Ontdek onze inspiratiemagazines!

Berg en Berg Amsterdam biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten. In de nieuwste editie gaan we voor kleur! Van rustgevend blauw tot altijd-goed-groen en van een interieur vol koffiekleuren tot pittig geel en terra roza. Met mooie en soms onverwachte kleurcombinaties, binnenkijkers en stylingtips geven we jou heel veel kleur- en interieurinspiratie en zie je veel van wat de beste merken én wij jou te bieden hebben.

Kom naar Berg en Berg Amsterdam om jouw GRATIS magazine op te halen of laat 'm thuisbezorgen via onderstaand formulier. Online bekijken kan ook, klik op de button hieronder.

Restyle Magazine al gelezen en nog niet genoeg wooninspiratie opgedaan? Schrijf je dan nu vast in voor het volgende Restyle Magazine, ons vloer- en raammagazine, het Style Magazine en het Luxaflex® magazine en blijf op de hoogte van de laatste trends, stylingtips en het beste wat onze merken en wij jou te bieden hebben!

heel veel inspiratie in ons restylemagazine... md-lg

heel veel inspiratie in ons restylemagazine...

Ontvang gratis al onze inspiratiemagazines!

Ja, ik ontvang graag gratis het Restyle Magazine (t.w.v. €5,95), het raam- en vloermagazine, het Style Magazine en het Luxaflex Magazine.