Deze maand in de spotlight:

Slimme en comfortabele woonoplossingen

Het is lente! Deze maand staan praktische en slimme oplossingen in de spotlight, waarmee je je huis extra comfortabel maakt. Zoals de nieuwe Bliss Motarisation van NL Label, waarmee je gemakkelijk met een app of afstandsbediening je zonwering bedient...
Lees meer

Deze maand in de schijnwerpers bij Berg en Berg Amsterdam

Bliss automatische raambediening

Bliss automatische raambediening

NL Label Duette en Plissé Shades met Bliss Motorisation

Ook onze NL Label zonwering bedien je nu eenvoudig elektrisch. Echt, makkelijker kan niet. Door de ingebouwde accu en bluetooth verbinding van de Bliss Motarisation heb je geen WiFi, Hub of ingewikkelde bedrading nodig. De afstandsbediening óf app doet al het werk. En stel timers of scènes in dan heb je er helemaal geen omkijken naar.

En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs! Benieuwd? We helpen je graag bij je keuze.

De voordelen van Bliss: 

·      Motor en accu ingebouwd

·      Eenvoudig te koppelen en de bedienen met een gratis app

·      Scènes en timers in te stellen

·      Draadloze Bluetooth aansturing

Comfortabel tapijt van Desso en Parade

Comfortabel tapijt van Desso en Parade

Kies de vloer die bij je past en zet je wensen waaraan je vloer moet voldoen eens op een rijtje. Tapijt zou zo maar eens op nummer 1 kunnen staan. Bijvoorbeeld vanwege het comfort: tapijt is zacht, isolerend, absorberend en verkrijgbaar in ontelbare kleuren en uitvoering. Bovendien kunnen wij van al het tapijt een karpet op maat voor je maken. 

Kies uit de uitgebreide tapijtcollecties van Desso en Parade het tapijt of op maat gemaakte karpet dat bij jouw interieur past. Warm, comfortabel én volgens de laatste trends. Kom langs en bekijk de uitgebreide collecties.

Remote en oplader twv €53 kado

NL Label Duette en Plisse met Bliss Motorisation. Nieuw, nu ook NL Label zonwering met smartphone bediening. Bliss brengt slimme raamdecoratie binnen handbereik. Bedienbaar met smartphone of afstandsbediening en mogelijk met timers en scènes. Zonder hub, wifi of ingewikkelde bedrade installatie, de accu is verwerkt in het product.

Dinerbon kado bij Desso en Parade tapijt

Voor het mooiste en zachtste tapijt ben je bij ons aan het goede adres. Kies uit de uitgebreide tapijtcollecties van Desso en Parade het tapijt of op maat gemaakte karpet dat bij jouw interieur past. Warm, comfortabel én volgens de laatste trends. Bij aankoop van een Desso of Parade tapijt in april kun je dubbel genieten: je ontvangt nu een dinerbon kado!

Luxaflex® zonwering 4e kado April

Heerlijk, de zon in huis! Speel met het zonlicht en stem de filtering af op jouw woonwensen. Nu de zon steeds meer schijnt is het een goed moment om je huidige zonwering en wensen onder de loep te nemen. In april 2021 profiteer je van het 4e Luxaflex® product gratis, ideaal! Maak direct een afspraak met één van onze interieuradviseurs om je wensen te bespreken.

Luxaflex® 2e hor 50% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Profiteer dan nu tijdens de Luxaflex® Adviesweken en ontvang de 4e hor kado!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid