Alle actuele aanbiedingen van Berg en Berg Amsterdam.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

4e Luxaflex® Silhouette® Shade of Twist kado

Met Silhouette® Shades en Twist rolgordijnen van Luxaflex® laat je het licht op een zachte manier binnenkomen. Speel met het licht door de lamellen te kantelen en over elkaar te schuiven. Benieuwd naar deze subtiele zonwering? Vraag onze adviseurs naar de collecties en voorwaarden!

Gratis Megaview bij NL Label horizontale jaloezieën

Geniet van extra uitzicht met Megaview lamellen voor horizontale jaloezieën. De lamellen van dit speciale systeem schuiven namelijk over elkaar heen, waardoor er extra ruimte tussen de lamellen ontstaat en er meer licht binnenvalt. Benieuwd? Kom langs en vraag naar de actie!

Gratis smartphone bediening bij NL Label zonwering

Speel met het licht en geniet van het gemak van elektrische bediening van je NL Label raamdecoratie, gewoon met je smartphone of afstandsbediening! Je ontvangt nu elektrische Bliss Motorisation bediening kado.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief